Detașează-te de suferințele aduse de relațiile trecute

Detașează-te de dorința de a relua o relație mai veche și simte-te mai încrezătoare în doar 3 săptămâni

      Află cum să faci față momentelor în care sentimentele de singurătate, tristețe și anxietate preiau controlul asupra vieții tale, cum să pui STOP și cum să îți iei înapoi viața mai puternică, mai încrezătoare și pregătită de acțiune!

258503581_490163852190132_5426719097271854615_n_edited.jpg

Introdu adresa de e-mail și vei primi tehnicile GRATUIT

     Cine n-a trecut printr-o astfel de situație? 

       

     Și ce îți pot spune este că nu, nu va veni un îngeraș, nici un prinț care să te salveze din

suferința pe care ai acumulat-o în jurul tău. Acum ești doar tu cu tine. Ai de gând să îți mai plângi de milă sau ai de gând să trăiești cei mai frumoși ani din viața ta și să obții relația cea mai potrivită pentru tine? 

     Exact așa am început și eu și evident, am ales să îmi trăiesc cei mai frumoși ani în armonie, fericită și făcând doar ceea ce îmi place.  Și sunt pe acel drum de ceva vreme, iar lucrurile s-au așezat în moduri neașteptate pentru mine.  

     Tocmai de aceea vreau să împărtășesc cu tine acești pași și să vezi cum lucrurile vor începe să se așeze în același mod și pentru tine!

Ai trecut prin situația în care oricât te-ai strădui și orice ai face, nu reușești să uiți o persoană din trecut?

 După parcurgerea e-mailurilor vei afla:

-.Cum să ieși din starea de a depinde de întoarcerea sau reacția partenerului pentru a fi fericită!
-. Legea atracției, aplicată în viața de zi cu zi

-. De ce atragi un anumit tipar în viața ta și unde e problema, de fapt?

-. Cum să îți recâștigi încrederea în forțele propii.

-. Cum schimbarea gândurilor poate schimba circumstanțele mediului în care te găsești.

-. Cum să îți găsești propriul final fericit .

 

Despre Mădălina Avram

      În legătură cu mine și cu felul în care am ajuns să găsesc aceste unelte pentru  ceea ce am să vă trimit, veți găsi detalii în seria de e-mailuri , dar până atunci vă voi oferi câteva detalii despre ce m-a determinat să caut aceste unelte. 

     Fiind o persoană introvertită și anxioasă din fire, nu m-am înconjurat niciodată de prea multe persoane. Toată fericirea mea sau toate supărările mele veneau dintr-o singură sursă:  RELAȚIA CU PARTENERUL.

 

      Când eram singură, mă simțeam incompletă, tristă și nicicum nu îmi găseam locul. Începeam să mă gândesc iar și iar la relațiile trecute și îmi făceam sute de mii de scenarii în cap, mai ales seara, când nu mai aveam altceva de făcut și asta mă făcea să devin și mai stresată, și mai anxioasă, și mai nou cu probleme de somn care au rezistat ani de zile .

     E destul de clar că această tendință a mea de a trata relațiile ca pe sursa mea de energie a dat cu mine de pământ când am fost înșelată în câteva relații consecutive cu parteneri diferiți. 

  

    A fost dureros, dar necesar, m-a forțat să merg înainte indiferent de durerea suferită, de sentimentul de singurătate și de gândurle mele care mergeau zi și noapte și nu mă lăsau să dorm.

   Am învățat să accept singurătatea și să o iubesc, nu să mă tem de ea. Am învățat cât și cum propriile mele gânduri mă țineau la pământ.

    Și în cele din urmă m-am ridicat, pentru a simți pe pielea mea acea relație pe care o așteptam de când mă știu!

258503581_490163852190132_5426719097271854615_n_edited.jpg

Detașează-te de dorința de a relua o relație mai veche și simte-te mai încrezătoare în doar 3 săptămâni

      Află cum să faci față momentelor în care primează sentimentele de singurătate, tristețe, anxietate și să începi să te cunoști într-o lumină cu totul nouă, aceea de a fi propria ta eroină!

Introdu adresa de e-mail și vei primi tehnicile GRATUIT