Caută
 • Loop

10 semne la care să fii atent pentru a știi dacă în casa ta există un spirit

Deși mulți consideră acest lucru fiind doar un subiect pentru filmele de groază, ei bine, nu este tocmai așa! Spritele există și de cele mai multe ori stau printre noi. Adesea în casa noastră se regăsesc nu doar sufletele celor ce au tranziționat în respectiva clădire, ci și persoane ce au ținut la noi sincer. Unele din aceste lucruri cel mai probabil le știați deja din filme sau din bătrâni, însă este foarte probabil că deși ați dat de aceste informații, Aici sunt 10 semne la care este bine să ai grijă pentru a vedea dacă în casa ta există un spirit:

 1. Probleme de curent inexplicabile, mai ales dacă se întâmplă predominant într-o anumită încăpere. Acesta este un fenomen comun, regăsit și în filmele de groază, însă nu mereu este ceva de care să te temi. De cele mai multe ori așa te anunță spiritele că sunt acolo. Un fel de „Bună, ce faci?” al spiritismului.

 2. Simți o prezență în cameră, cu toate că este foarte posibil să nu poți vedea nimic. De regulă doar animăluțele și copiii pot vedea entități de această natură.

 3. Animăluțul tău de companie se comportă ciudat, se uită pe pereți și pare că urmărește ceva, dar nu observi nimic. Nici măcar o muscă.

 4. Simți un miros ce nu ar avea cum să fie în casă, de exemplu fum de țigări când nimeni nu fumează. Aceste mirosuri nu sunt întotdeauna neplăcute, ele pot fi și de lavandă sau anumite esențe ce ne fac să ne aducem aminte de cineva drag.

 5. Lucruri care se mișcă singure. Nu vă gândiți la acele scene terifiante, în care obiecte zboară prin toată camera, ci pur și simplu lucruri puse bine, pot cădea singure. Ca de exemplu: pahare, cărți din bibliotecă ș.a.m.d.

 6. Vise dese legate de persoane dragi trecute în neființă. Mai ales când acestea se repetă și în vis conștientizăm că persoana a decedat. De cele mai multe ori în astfel de vise persoana ce a decedat vrea să ne arate sau să ne spună ceva anume.

 7. Obiecte care se sparg / strică foarte ușor, de exemplu becuri care pot exploda.

 8. Mobila „pocnește„ - Nu mereu este o chestiune ce ține de cât de nouă sau veche este mobila. O casă cu o populație crescută în rândul spiritelor va avea tendința să pocnească extrem de mult, în special noaptea. Chiar dacă veți schimba mobila,acest fenomen poate persista dacă aveți un spirit în casă.

 9. Auzi ciocănituri, foșnet, mișcări prin casă, deși ești singur și fără vreun animăluț de companie.

 10. Simți o atingere foarte ușoară pe piele, fără să poți vedea ceva cum te atinge.747 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate