Caută
  • Loop

Cum să îți protejezi casa de entități nedorite?

Cum în articolul anterior am văzut 10 semne la care să fii atent pentru a știi dacă ai entități în casa ta, ei bine, acum este bine să completăm informațiile oferite cu metode pentru a ne proteja în permanență casa de astfel de entități:

  1. Sare - sarea pusă sub preșul de la intrare și pe la ferestre ajută enorm să ne protejăm de entitățile ce ne aduc în casă energie negativă.

  2. Salvie albă - Salvia albă era folosită de șamani în timpul ritualurilor lor sacre. Se deschid larg ferestrele, mănunchiul de salvie se aprinde, apoi de preferat ar fi să stingeți flacăra și să lăsați să ardă mocnit. De preferat este să treceți prin toate camerele și să insistați la colțurile camereor. Dacă nu ați mai efectuat curățări energetice ale casei prin fumigație, este bine să știți că în momentul în care se află multe entități pot să se obțină anumite pocnituri ciudate. Este în regulă, dar totodată important ca în astfel de situații să insistați câte puțin în fiecare zi, până sesizați că aceste fenomene pur și simplu nu se mai întâmplă.

  3. Palo santo - Ca și salvia albă, este un instrument incredibil de util și ca și salvia albă era folosită de șamani în cadrul ritualurilor. La fel se folosește și acesta, în sensul că se aprinde și după ce stingeți flacăra și începe să ardă mocnit, treceți cu el prin toată casa. Și aici este foarte important să aveți ferestrele deschise pe parcursul procesului.

  4. Tămâie - fiecare creștin are tămâie în casă, deși personal prefer salvia sau palo santo, majoritatea creștinilor își curăță casa energetic fără să își dea seama lăsând să ardă tămâie. Ca și la salvie și la palo santo, de preferat este să se treacă prin toată casa și să se deschidă ferestrele.

  5. Cristale - anumite cristale sunt foarte bune spre a absoarbe ca un burete energiile negative sau pur și simplu atrag ca un magnet energiile pozitive. Desigur este necesar să vă documentați despre fiecare cristal în parte înainte de a decide să cumpărați unul, dar amplasarea în casă a cristalelor semiprețioase vă poate ajuta să atrageți sănătatea, prosperitatea, o mai bună înțelegere în casă și protecție asupra bunurilor, dar acesta va fi subiectul unui alt articol!
108 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate