Caută
  • Loop

De ce vedem mereu 1111, 2222 , 333, etc.

Cu siguranță toți am trecut prin momente în viața noastră în care fie ne trezeam la o anumita ora in fiecare noapte (de exemplu: 04:40), fie un anumit număr parcă ne urmărea perste tot. Fie că era prezent în adrese, fie că apărea pe plăcuțele de înmatriculare ale numeroaselor mașini pe lângă care trecem, cu siguranță simțim că este o semnificație, dar nu mereu ne dăm seama care este aceea, iar dacă nu o găsim în timp util, ne plictisim și nu mai căutăm, lăsăm întreaga situație pur și simplu să treacă pe lângă noi, ca mai apoi să uităm că s-a întâmplat vreodată. În cele ce urmează vom analiza aceste numere și vom vedea ce vor ele să ne transmită de fapt: 000 - Acest număr îți indică faptul că ai încheiat un ciclu karmic foarte important în viața ta și că în curând vei începe ceva nou, însă acum este momentul să analizezi ceea ce s-a întâmplat, să te detașezi de tot ceea ce îți produce suferință și să iei cu tine doar lecțiile învățate.


1111 - Întrebarea pe care să ți-o pui în momentul în care vezi acest număr trebuie să fie „Ce vreau de fapt? Cum sunt acțiunile mele în legătură cu acest lucru?” . Este un moment în care tu poți începe un nou proiect, o nouă perioadă în viața ta și poți să manifești în acest nou început orice dorești - cu condiția ca acțiunile tale să servească scopului tău.

2222 - Este nevoie de echilibru! Gândește-te la situația ce te preocupă chiar acum. Este vorba de muncă și ai uitat ce înseamnă o vacanță sau timp liber ? Sau de o persoană foarte apropiată ce nu ne respectă propriile nevoi și dorințe pentru a și le îndeplini pe ale ei? Sau poate chiar e vorba de gândurile proprii, te îngrijorezi prea mult, te bucuri de viață prea puțin. Încearcă să ai un echilibru în viața ta pentru a o trăi la maxim!


3333 - Este un număr ce ne îndeamnă să ne ascultăm cele mai nebunești vise și să facem ceva cu ele. Acest număr ne indică faptul că ideea noastră vine de sus și suntem încurajați să o facem sub inspirație divină. Întrebarea ta nu mai trebuie să fie „cum?”, ci „de când mă pot apuca, chiar și cu pași mici, de această idee?” și „ Ce trebuie să citesc / învăț / schimb în viața mea pentru a mă apropia de acest țel?”


4444 - Este un număr ce reprezintă stabilitatea, aici trebuie să vedem care este centrul nostru, în ce ne refugiem când lucrurile nu par ok și ce este cel mai important lucru pentru noi. Dacă răspunsul este familia, este bine ca noi să începem să oferim mai multă atenție membrilor familiei. Dacă răspunsul ține de muncă, este bine să ne dedicăm mai mult unui proiect, ideal sau mod de execuție .


5555 - Ține-te bine, urmează o schimbare semnificativă în viața ta. Schimbarea este imprevizibilă și trebuie să înveți să mergi odată cu ea, nu să te împotrivești pentru a-ți fi mai ușor să te confrunți cu noutățile.


6666 - Este momentul să îți echilibrezi gândurile. Lasă tristețea, supărarea și grijile în urmă. Iartă-i pe cei ce ți-au greșit, dar cel mai important, iartă-te pe tine! Lasă în urmă tot ceea ce nu te lasă să te bucuri de momentul prezent. Ține minte: TU CONTEZI!


7777 - De curând ai făcut alegeri înțelepte, ți-ai depus eforturile exact acolo unde trebuia și cum trebuia. Dacă de curând te-ai gândit să aprofundezi un domeniu, ești încurajat pe această cale și te vei bucura de roadele muncii tale.


8888 - Răsplata monetară va veni în curând și va fi în raport cu eforturile depuse.


9999 - E momentul să accepți că urmează să se încheie o etapă din viața ta! Acceptă, iartă și zâmbește pentru că această etapă te-a învățat lecții prețioase ce îți vor fi utile în viitor!

112 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate