Caută
  • Loop

Horoscop 02 august - 09 august 2021

De regulă oamenii se bazează pe astre pentru predicții generale, așa că astăzi vă vom propune un mic experiment, ce pe voi nu vă va costa nimic, este cu totul gratuit și nu conține nimic înfricoșător. Horoscopul din această săptămână este în tarot și rămâne la latitudinea voastră dacă vă place acest tip sau nu .

Dacă după ce vizionați aceste predicții sunteți interesați de o ședință personală, veți găsi la finalul articolului tot ceea ce trebuie să știți despre o ședință personală.

Berbec

Taur


Gemeni


Rac
Leu


Fecioara


Balanta


ScorpionSagetator


Capricorn


VarsatorPesti


Ce trebuie să știți:

  • tarotul nu funcționează pe baza datelor de naștere

  • în tarot nu e nevoie să oferiți toate detaliile despre o anumită situație, pentru ca să se știe de la bun început că informațiile venite din cărți NU SUNT REFORMULAREA a ceea ce spuneți dvs.

  • în țările mai dezvoltate, tarotul este mult mai popular și mult mai căutat. O ședință de tarot este văzută ca o ședință standard cu o persoană ce poate interpreta cărțile. Este tratat ca un serviciu ca oricare altul.

  • Tocmai pentru că este tratat ca un serviciu există un preț standard pentru clienți ce se comunică de la bun început.

  • Tarotul nu este neapărat legat de ritualuri sau de magie. Tarotul poate fi practicat de oricine, dar pentru interpretari exacte este nevoie de ani de practicare și învățare, ca și în alte meserii.422 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate