• Loop

Totul despre o etalare în tarot / cafea.

Există numeroase persoane care oferă astfel de servicii, dar cum știi să alegi persoana potrivită pentru o etalare în tarot? De unde știi dacă persoana e de încredere sau nu? La ce să fim atenți? Există semne de avertizare în legătură cu o persoană, dacă e profesionistă sau nu? 1. Cum știi că persoana într-adevăr rezonează cu tine și că știe într-adevăr să citească în tarot? Cel mai bine ar fi să vă ghidați fie după sfatul cunoștințelor care deja au încercat o etalare, deoarece oamenii întotdeauna se întorc la persoana cu care rezonează.

Dacă nu puteți discuta astfel de lucruri cu persoane în jur, ei bine, youtube-ul și facebook-ul vă pot sări în ajutor. Există nenumărați cititori în tarot ce oferă etalări generale gratuite prin înregistrarea unor videoclipuri. Urmăriți nu doar 1, nu doar 2, ci macar 5-10 videoclipuri ale persoanei. Dacă rezonați cel puțin 50% și simțiți efectiv că trebuie să faceți cu această persoană, ei bine, este în regulă. De ce am zis doar 50%? Pentru că etalarea urmărită e făcută pentru sute sau oameni, este clar că vor fi anumite elemente ce rezonează cu tine și anumite elemente ce nu vor rezona. De aceea se presupune că veți urmări mai multe videoclipuri. Dacă veți rezona în mare parte, indiferent că alegeți varianta 1 , 2 sau 3 și pentru fiecare videoclip alegeți altă variantă, și nu vă temeți de exemplu să mergeți la videoclipuri mai vechi, dacă rezonați cu cititorul, veți rezona în egală măsură. Dacă este peste 50% la toate rezonanța, este în regulă să lucrați cu acel cititor. 2. Cât ar trebui să povestesc despre viața mea înainte? Ce date să dau sau să nu dau?

Nu ar trebui să dați foarte multe detalii, deoarece persoana ce etalează în tarot trebuie să rămână imparțială și să nu devină subiectivă. Puteți spune de exemplu: 'vreau o etalare de dragoste' sau 'vreau o etalare pentru cariera' sau dacă într-adevăr este foarte complicată situația atunci să spuneți pe scurt. Maxim 3 minute de a specifica anumite lucruri e în regulă, ca dvs să nu dați prea multe detalii.

O persoană care poate face etalări în tarot poate să vă zică situația în linii mari numai dacă îi cereți să facă etalarea pe domeniul respectiv.

3. Ce date personale să dau sau să nu dau?

Depinde doar de persoana ce solicită etalarea și persoana ce oferă etalarea. Dacă vreți ca etalarea să fie în tarot doar, atunci nu aveți nevoie de poze, date de naștere, nume complet, ș.a.m.d, însă dacă doriți ca pe lângă etalare în tarot să aveți și consultație numerologică și astrologică, da atunci este nevoie de numele complet și data de naștere. În general aceste lucruri sunt menționate de persoana ce face etalarea, dacă folosește aceste lucruri sau nu.

4. Toți tarotiștii sunt la fel?

Nu. Fiecare are modul său de a lucra. Unii așteaptă informațiile clientului pentru a se consulta întâi cu elementele numerologice și astrologice și abia apoi în funcție de asta să interpreteze cărțile, ații folosesc doar întrebarea sau domeniul cerut de voi. În general etalarea se bazează pe energie, exact de aceea puteți rezona în număr mare la etalările de tipul „alege o carte”.

5. Nu simt că am rezonat cu persoana absolut deloc. Ce pot să fac de aici?

Ei bine, deși uneori în primă fază lucrurile pot să nu pară că rezonează și totuși în termen de o lună să realizați că de fapt ați rezonat și lucrurile s-au schimbat. Există multe posibilități și un tarotist cu siguranță a avut de-a face cu tot felul de situații. Aceste cazuri sunt foarte rare pentru tarotiștii profesioniști, însă dacă îi întrebați, cu siguranță vă vor lămuri în legătură cu politicile proprii. 6. La cât timp e în regulă să apelez la o nouă etalare? De preferat ar fi minim o lună să luați pauză între etalări, sau doar în cazuri foarte urgente să fie mai devreme. Persoanele ce obișnuiesc să urmărească zilnic tarotul pot întâmpina numeroase blocaje deoarece acesta poate deveni o dependență destul de serioasă. Acesta trebuie tratat cu seriozitate, în sensul că deși este în favoarea noastră, a tarotiștilor să ne urmăriți etalările, poate să devină subtil o dependență. Vă recomand să vă bazați pe propria intuiție, însă dacă în vreo etalare personală sau generală pot observa că a devenit o obsesie, mereu voi recomanda o pauză de cel puțin o lună fără tarot sub orice formă. Pentru ca voi să puteți să vă reconectați la prezent. Cu toții avem nevoie să înțelegem care ne sunt opțiunile și ce putem face din acel punct, fie că e vorba de iubire, carieră sau alte aspecte și ne e foarte util să apelăm la tarot în momente de răscruce, dar nu e normal să devină un viciu. #tarot #etalarepersonalatarot #etalarepersonalizatatarot #tarotonline #alegeocarte #loop #loopromania #etalarecafea #etalarezatdecafea